Search

Laadukkaat Vivolink-kamerat videoneuvotteluun ja vinkit etäpalaveriin!

Neuvottelutilojen esitystekniikka mahdollistaa palaverien tehokkuuden sekä kaikkien aktiivisen osallistumisen ja kommunikoinnin. Järjestelmien ja työkalujen älyn, helpon käyttöönoton ja -yhteenliitettävyyden avulla videokokousten järjestäminen ja niihin osallistuminen on mielekkäämpää.

Teknologian kehittyessä ja erityisesti nyt viime vuosina videopalavereista on tullut osa meidän kaikkien arkea. Kun esitystekniikan osalta kaikki on kunnossa ei sitä edes ajattele. Mutta mikään ei ole ärsyttävämpää kuin palaverista kulutetut minuutit, ylimääräiset johtokasat tai vaikealukuiset ohjeet silloin kun tekniikka ei toimi. Me olemme ratkaisseet nämä ongelmat ja saat meiltä toimivat laitteet, asennuspalvelun ja käyttöönopastuksen avaimet käteenpalveluna.

Vivolink 4K Video Conference Camera

Vivolink videoneuvottelukameroita on helppo käyttää ja asentaa ja ne ovat yhteensopivia tunnetuimpien videoneuvottelusovellusten kanssa kuten Microsoft Teams, Zoom, Skype ja Google Meet, joten ne sopivat useimpiin neuvotteluhuoneisiin. Vivolink tuotteista löytyy varmatoimiset ja hinnaltaan kilpailukykyiset vaihtoehdot myös signaalinkäsittelyyn.

Tutustu tuotteisiin

Tärpit videoneuvotteluihin

Jotta etäpalavereista ja videoneuvotteluista saa kaiken irti, on niitä järjestettäessä muistettava muutama asia. Alla meidän vinkkimme, joilla pääsette alkuun!

 1. Tutustu käytettävään ohjelmaan etukäteen
  Lataa ohjelma koneellesi ja varmista sen toiminta ajoissa.
 2. Laita kamera päälle
  Vastapuolen näkeminen parantaa vuorovaikutusta huimasti!
 3. Osallista kaikki mukanaolijat
  Varmista että jokainen saa puheenvuoron ja osoita kiinnostuksesi puhujiin.
 4. Pysy aikataulussa
  Varmista etukäteen agenda, fasilitoi palaveria ja huolehdi ajankulusta.
 5. Kehitä palaverikäytänteitä jatkuvasti
  Huolehdi että tekniikka on ajantasalla, keskustele tiimisi kanssa palaverien pelisäännöistä ja kehitä yhteisöllisyyttä myös etänä.
 6. Varmista yhteenliitettävyys
  Vivolink PROADRING adapterirenkaat – neuvotteluhuoneen must have varuste!
Vivolink Pro Adapter Ring

Laadukkaat 4K@60Hz adapterit tyylikkäällä ja toimivalla designilla! Saatavana eri liitinvaihtoehtoja (USB-C, Displayport, mini Displayport, miniHDMI, microHDMI, Lightning) asiakkaan tarpeen mukaan. Adapterirengas lukittavissa HDMI kaapeliin.

 

 

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin aloitetaan yhdessä teidän tarpeiden kartoittaminen. Toimivan ja käyttötarpeisiin optimoidun työympäristön avulla te saatte keskittyä olennaiseen ja me tiimimme kanssa toimimme taustalla teidän tukenanne. Vivolink-kamerat myydään toimitusmyyntinä tilausten pohjalta!

 

Ota meihin yhteyttä

Takaisin uutisiin

Lisää uutisia

Helmikuun Kumppani-lehti on ilmestynyt

Katso alkuvuoden tarjoukset ja tutustu loistaviin uutuustuotteisiin.

Syyskuun Kumppani-lehti on ilmestynyt

Katso syyskuun tarjoukset, tsekkaa Takaisin toimistoon - kampanja ja lue uusimmat ketju-uutiset.

Syyskuun Kumppani-lehti on ilmestynyt

Tarjouksia ja uutuuksia teidän toimistonne tarpeisiin! Kumppani-lehti tarjoaa uusia ideoita ja...