Search

TORK-tuoteperhe hygienisempiin toimistoihin

Jotta voisimme varmistaa terveellisen ja hygienisen työympäristön kaikilla työpisteillä, on hyvä kiinnittää huomiota muutamiin tärkeisiin ratkaisuihin hygieniatason parantamiseksi.

Tällä hetkellä monen yrityksen tärkein tavoite on siivouksen tehostaminen, siivouslaadun parantaminen ja henkilöstön hyvinvoinnin edistäminen. Ajasta tai tilanteesta riippumatta uudet standardit ja tavat ovat tulleet osaksi arkeamme. Tämän vuoksi kokosimme teille parhaat vinkkimme TORK-tuoteperheen laajasta valikoimasta.

 

Parempaa käsihygieniaa

Toimistoilla ja työmailla liikkuu paljon ihmisiä, ja eri tiloissa tavataan toisia työntekijöitä, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Jokaisessa tilassa on huolehdittava käsienpesumahdollisuudesta hyvän hygienian säilyttämiseksi. Vaikka käsihygienia on jokaisen omalla vastuulla, voidaan toimivilla ratkaisulla edistää oikeita toimintatapoja. Allergiaystävällinen hellävarainen saippua ja helppokäyttöinen suuren kapasiteetin annostelija lisäävät sekä käyttömukavuutta että pidentävät täyttöväliä.
TORK saippua

Tutustu tuotteisiin

 

Tehostettua siivousta

Hygieniatarpeiden lisäksi toimistotiloissa on hyvä ottaa huomioon siivouksen tehostaminen. Helposti täytettävät ja ylläpidettävät suuren kapasiteetin hygieniaratkaisut säästävät aikaa ja vaivaa. Täyttövälin pidentyessä voidaan säästetty työaika käyttää muilla osa-alueilla ja näin tehostaa kokonaisvaltaista hygieniataosa. Toki yksittäiset käsipaperit ovat lisäksi hygieninen ratkaisu ja annosteltuna turha kulutus vähenee.

TORK käsipyyhe

Tutustu tuotteisiin

 

Ratkaisut saniteettitiloihin

Hygieniatuotteiden laatu ja jatkuva saatavuus saniteettitiloissa on välttämätöntä hygienisyyden varmistamiseksi. Kahden rullan wc-paperiteline pienentää ylläpitotarvetta ja täyttötahtia. Tämän lisäksi erityisen pehmeä premium wc-paperi lisää asiakkaiden ja henkilökunnan käyttömukavuutta, jonka lisäksi kolmekerroksinen paperi vaatii käyttökerralla pienemmän määrä arkkeja.TORK wc-paperi

Tutustu tuotteisiin

 

Starttaa hygieniasuunnitelma näillä vinkeillä:

TORK-tuoteperhe kattaa useat eri ratkaisut toimiston hygieniatason ylläpitoon. Haluamme muistuttaa, että joka tila on hyvä miettiä erillisenä kokonaisuutena ja kartoittaa tarpeet käyttötarkoituksen ja -kapasiteetin mukaan. Aloita hygienisuunnitelman luominen vaikka vastaamalla seuraaviin kysymyksiin ja muista tietenkin ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme.

1. Missä kontaktit syntyvät?

2. Kuinka kauan tilassa käytetään aikaa?

3. Mitä eri toimintoja tilasta löytyy?

4. Millä tuotteilla saadaan optimaalinen teho ja hyöty?

5. Kuinka varmistetaan mahdollisimman optimoitu siivous?

TORK tuotteet

Verkkokauppa auki 24h

 

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin aloitetaan yhdessä teidän tarpeiden kartoittaminen. Toimivan ja käyttötarpeisiin optimoidun työympäristön avulla te saatte keskittyä olennaiseen ja me tiimimme kanssa toimimme taustalla teidän tukenanne. Vivolink-kamerat myydään toimitusmyyntinä tilausten pohjalta!

 

Ota meihin yhteyttä

Takaisin uutisiin

Lisää uutisia

Ajaston kalenterit 2023 tilattavissa kauttamme

Ajasto-kalenterit 2023 ovat juuri saapuneet varastoomme. Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi ensi...

Ajaston kalenterit 2022 tilattavissa nyt

Ajasto-kalenterit 2022 ovat juuri saapuneet varastoomme. Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi ensi...

Verkkokauppa on auki

Tulevaisuudessa haluamme palvella asiakkaitamme entistä paremmin,ja parantaa teidän...