Search

Konttorikoneelta ilmanpuhdistimet sisäilman parantamiseksi

Leitz TruSens ilmanpuhdistimen avulla hengität puhtaampaa sisäilmaa. Koko tilan ilmanlaatua kartoittava SensorPod, tasaisesti jakaantuva ilmavirta ja 360° suodatus saavat aikaan selkeän muutokset ilmanlaatuun.

Sisäilman laatu vaikuttaa merkittävästi työhyvinvointiin. Ihminen hengittää keskimäärin 16 kertaa minuutissa tai verraten 8 409 600 kertaa vuodessa. Ilmanpuhdistin auttaa vähentämään allergian ja astman aiheuttajia työtiloissa. Leitz ilmansuodattimet

 

Leitzin TruSens ilmanpuhdistimen SensorPod tunnistaa ja mittaa ilman epäpuhtaudet. Ilmanlaadun lukemat näkyvät laitteen näytöllä, jolloin tiedät milloin sisäilma on hyvä, kohtalainen tai huono. 360° suodatin vangitsee tavalliset epäpuhtaudet, kuten allergeenit, VOC-kaasut ja mikroskooppiset hiukkaset. UltraViolet - sterilointi tuhoaa suodattimeen kertyviä bakteereja ja viruksia estäen elävien bakteerien uudelleenkierrätyksen.

Tutustu tuotteisiin

 

Herkkyydet ja huolenaiheet

Altistuminen ja reagointi ilman epäpuhtauksiin on henkilökohtaista ja sisäilman laatuun vaikuttavat useat eri tekijät. TruSens edistää terveellistä ympäristöä vähentämällä toimistoon tai kotiisi leviävien bakteerien ja virusten määrää. 

Sisäilmanlaatuun vaikuttavia tekijöitä ovat esimerkiksi:

Bakteerit ja virukset

Ilmansaasteet

Kemialliset epäpuhtaudet

Pölypunkit

Tupakansavu

Home

Lemmikkieläinten allergeenit

Siitepöly

Laitteen 360° asteen suodatin imee ilmaa kaikista suunnista keräten epäpuhtauksia ympäri huonetta. Omalla patentoidulla PureDirect-kaksisuuntaisella ilmavirralla laite kierrättää paremmin puhdasta ilmaa ympäri huonetta estäen ilman pysähtymisen siellä, missä bakteerien ja virusten on helpompi kasvaa. 

Puhdas sisäilma auttaa voimaan paremmin ja pysymään terveempänä | VIP  Office verkkokauppa

 

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin aloitetaan yhdessä teidän tarpeiden kartoittaminen. Toimivan ja käyttötarpeisiin optimoidun työympäristön avulla te saatte keskittyä olennaiseen ja me tiimimme kanssa toimimme taustalla teidän tukenanne.

 

Ota meihin yhteyttä

 

 

Takaisin uutisiin

Lisää uutisia

Pääsiäisen poikkeusaukioloajat

Pääsiäispyhät vaikuttavat viikolla 13 ja 14 aukiolopäiviin seuraavasti:

Juhannuksen poikkeusaukioloaika

Juhannus vaikuttaa aukioloaikoihimme viikolla 25

Helatorstain poikkeusaukioloaika

Helatorstai vaikuttaa aukioloaikoihimme viikolla 19