Search

Varmista riittävä vedenjuonti toimistollanne

Tällä hetkellä lämpö koettelee, mutta onneksi vesi auttaa. Kauttamme saatte lähdevesiautomaatit palvelutuotteena suoraan työpaikallesi. Tilaa samalla myös jääkaappi täyteen kivennäisvesiä, niin helteet alkaa helpottaa.

"Vesi vanhin voitehista", niinhän sitä sanotaan. Ja totta se on.
Vesi on meille elinehto, mutta silti sen juominen unohtuu helposti etenkin kiireessä. Työpäivän keskellä moni unohtaa hörpätä vettä ja päivän jälkeen nestevaje näkyy esimerkiksi päänsärkynä tai väsymyksenä. Veden juonti pitkin päivää ylläpitää vireystasoa ja ennaltaehkäisee nestehukan oireita.

Verkkokauppa auki 24h

Springservice lähdevesiautomaatti

 

Lähdevesiautomaatti

Lähdevesiautomaatti on kaikkialla toimiva arkea helpottava ratkaisu veden juonnin lisäämiseen. Automaatin voi pienen kokonsa puolesta sijoittaa pieneen tilaan, ja palvelee näin juuri siellä missä sitä tarvitaan. Spring Aqua on 100 % luonnollista lähdevettä Suomesta. Vesi toimitetaan 18,9 l vaihtopulloissa, jotka käytön jälkeen pestään ja täytetään uudelleen.

Toimimme Spring Service Oy:n alue-edustajana lähdevesi- sekä vesiautomaattien myynti- ja vuokraustoiminnassa. Toiminta-alueemme kattaa koko Kaakkois-Suomen.

Laitteet ja vedet varastoidaan omassa varastossamme Lappeenrannassa, joten toimitusaika on vain tunteja. Saatte koko palvelun avaimet käteen -periaatteella ja voitte nauttia raikkaasta, puhtaasta kotimaisesta lähdevedestä.

 

 

Tutustu palveluun

 

 

Parempaa asiakaspalvelua

Asiakastapaamisissa, odotustiloissa tai vierailijoiden saapuessa on aina hyvä olla tarjolla raikasta juotavaa. Vesiautomaatti on jokaiselle helppokäyttöinen ja takaa kylmän lasillisen raikasta lähdevettä. Tämän lisäksi kannataa jääkaappiin varata laaja valikoima vichyjä, kivennäisvesiä ja makuvesiä. Valmiksi varatut tarjoilut helpottavat isännöintiä ja ottaa kaikkien makumieltymykset huomioon. Kata pöytään laaja valikoima eri makuja tai pakkaa jokaiselle oma pullo vielä kotimatkalle. Pienikin ele parantaa asiakaskokemusta ja lisäksi oman porukan on helppo napata mukaan pieni pullo itselle vaikka asiakaskäynnille tai työmaalle.

Olvi vedet

Tutustu tuotteisiin

 

Muista nämä:

1. Sijoittele vesiautomaatit optimaalisesti käyttöttarpeen mukaan ja varmista, että niitä on tarpeeksi.

2. Varmista sujuvat neuvottelut ja asiakaskokemus tarjoiluineen kuntoon.

3. Solmi vuokraus- ja/tai huoltosopimus kanssamme avaimet käteen palveluna.

Verkkokauppa auki 24h

 

Kahviotuotteet kätevästi laskulle

Valikoimastamme löydätte vesien lisäksi kaikki tarvittavat kahviotuotteet. Muiden ostosten yhteydessä saat ne kätevästi samalle laskulle.

Kahviotuotteet

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin aloitetaan yhdessä teidän tarpeiden kartoittaminen. Toimivan ja käyttötarpeisiin optimoidun työympäristön avulla te saatte keskittyä olennaiseen ja me tiimimme kanssa toimimme taustalla teidän tukenanne.

 

Ota meihin yhteyttä

Takaisin uutisiin

Lisää uutisia

Laadukkaat Vivolink-kamerat videoneuvotteluun ja vinkit etäpalaveriin!

Neuvottelutilojen esitystekniikka mahdollistaa palaverien tehokkuuden sekä kaikkien aktiivisen...

Helatorstain poikkeusaukioloaika

Helatorstai vaikuttaa aukioloaikoihimme viikolla 19

Helmikuun Kumppani-lehti on ilmestynyt

Katso alkuvuoden tarjoukset ja tutustu loistaviin uutuustuotteisiin.