Search

Ajaston kalenterit 2022 tilattavissa nyt

Ajasto-kalenterit 2022 ovat juuri saapuneet varastoomme. Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi ensi vuodelle. Lue myös vinkkimme kalenterin täyttöön! 

 

Tilaamalla kalenterit ennakkoon, saat ne nyt helposti yhdellä tilauksella koko työporukallenne. Nappaa ostoskoriin myös toimistotarvikkeet kalenterin täyttöä varten.

Avaa Ajasto-esite Voit noutaa omasi myös printtinä myymälästämme.


 

 

Vinkkimme kalenterin täyttöön

Kalenteri jäsentää ajatuksia, auttaa rytmittämään arkea ja helpottaa tehtävien suunnittelua. Kalenterimerkinnät muistuttaa sovituista menoista joko etukäteen tai sitten jälkikäteen sitä vilkaistessa unohduksen hetkellä. Monesti kalenteriin merkataan pakolliset menot ja kiireelliset TO DO-tehtävät. Kalenteri täyttyy ylivedetyistä jostain syystä siirtyneistä palavereista ja tuhruisista muistilapuista. Tämän voisi tietenkin tehdä myös eri tavalla ja hankkia sitä varten jo etukäteen hyvät välineet. Meidän vinkeillä pääsette toivottovasti alkuun uutta kalenteria aloittaessanne.

1. Hanki itsellesi hyvä kynä

Kynällä on väliä! Kynän ei tarvitse olla erikoinen vaan tärkeintä on että se ei suttaa. Kyniä löytyy kuula-, ja pallokärkisiä, geelikyniä, huopakyniä jne. Valikoimastamme löydät myös useita eri merkkejä, joten löydätte varmasti itselle sopivan kalenterikynän jokaiseen makuun.

2. Merkkaa myös kivat jutut ylös

Varaa aikaa vapaa-ajalle ja muista myös merkitä se ylös. Kun oman ajan tai esimerkiksi arkiliikunnan aikatauluttaa, tulee se priorisoitua eri tavalla. Hektisen arjen keskellä oman aika helposti unohtuu, joten se on hyvä huomioida jo aikatauluja suunnitellessa.

3. Käytä jäsentelyyn eri värejä, muistilappuja ym.

Erilaisia menoja ja tehtäviä on helpompi erotella kun ne näkee jo kalenterista selkeästi. Hyödynnä korostustusseja, post it-lappuja, klemmareita ym. Selkeä kirjaaminen auttaa arjessa, mutta myös jälkikäteen eri tehtäviä tai treenimääriä tarkastellessa.

4. Laadi listoja ja merkaa pienikin juttu tehdyksi

TO DO-listat helpottavat tehtävien muistamista ja jäsentelyä. Tekemättömät tehtävät kasvavat helposti päässä sotkuksi ja stressaavat huomaamatta. Listaamalla tehtävät paperille näät ne konkreettisena edessä ja pystyt havainnoimaan kokonaisuuden paremmin. Tehtävien valmistuttua muista merkitä ne myös tehdyksi. 

5. Hyödynnä kalenterin tyhjät sivut

Kirjaa tavoitteita, laadi viikon ruokalista tai seuraa vaikka untasi. Valitse itselle tärkeät prioriteetit ja panosta niihin. Kirjaamalla asiat ylös teet niistä konkreettisempia tavoitteita ja seuraat edistystäsi entistä paremmin.

 

Verkkokauppa auki 24h

 

 

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin aloitetaan yhdessä teidän tarpeiden kartoittaminen. Toimivan ja käyttötarpeisiin optimoidun työympäristön avulla te saatte keskittyä olennaiseen ja me tiimimme kanssa toimimme taustalla teidän tukenanne.

 

Ota meihin yhteyttä

Takaisin uutisiin

Lisää uutisia

Ajaston kalenterit 2023 tilattavissa kauttamme

Ajasto-kalenterit 2023 ovat juuri saapuneet varastoomme. Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi ensi...

Verkkokauppa on auki

Tulevaisuudessa haluamme palvella asiakkaitamme entistä paremmin,ja parantaa teidän...

TORK-tuoteperhe hygienisempiin toimistoihin

Jotta voisimme varmistaa terveellisen ja hygienisen työympäristön kaikilla työpisteillä, on hyvä...